ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που θα βρείτε διαθέσιμες στις πιο προσιτές τιμές μόνο από το γραφείο τελετών Χρυσίδης στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνουμε με αίσθημα σεβασμού να σας χαρίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πιο δύσκολη μέρα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει εμπειρία σειράς ετών πάνω στις τελετές. Αναγνωρίζουμε τη συναισθηματική σας φόρτιση και στεκόμαστε δίπλα σας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε οποιαδήποτε στιγμή. Επιλέγοντας την επωνυμία μας, επιλέγετε και μια αξιοπρεπέστατη τελετή που αρμόζει στον εκλιπόντα. Δείτε στις σελίδες που ακολουθούν όλες τις παροχές.


image-246007-oikos-icon.png

ΟΙΚΟΣ

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οργανωμένες εγκαταστάσεις, με ένα σύγχρονο εξοπλισμό ικανό να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του πελάτη μας.
 

  • Αίθουσες δεξιώσεων μεγάλης χωρητικότητας
  • Δωρεάν παραμονή σορού και φιλοξενία συγγενών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
  • Ψυκτικούς θαλάμους
  • Υπηρεσία DNA
  • Πολυτελείς νεκροφόρες
  • Μεγάλη ποικιλία σε φέρετρα
image-246007-oikos-icon.png

ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ

Το γραφείο τελετών Χρυσίδης αναλαμβάνει πλήρως τους ανθοστολισμούς των τελετών προσφέροντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα αλλά και τις καλύτερες τιμές. Επιλέγουμε τα πιο όμορφα και διαλεκτά άνθη για να αποδώσουμε φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων δίνοντας έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το στολισμό του ναού και του φέρετρου. Μπορείτε αν θέλετε να δηλώσετε συγκεκριμένη προτίμηση ή να αφήσετε εξ’ ολοκλήρου το θέμα σε εμάς. Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων σίγουρα θα σας ανταμείψει.

image-246007-oikos-icon.png

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε στεφάνια όλων των κατηγοριών και τιμών. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς αυτά που προτιμάτε ή να βασιστείτε πάνω μας για την όλη διαδικασία. Η εμπειρία χρόνων εγγυάται καλαίσθητο αποτέλεσμα, ικανό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την τιμή που οφείλετε και θέλετε να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και επιμελούμαστε όλες τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Διακοσμούμε τα στεφάνια με τα καλύτερα άνθη και κορδέλες και φροντίζουμε να είναι όλα εξόχως επιμελημένα.

image-246007-oikos-icon.png

ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ

Το γραφείο τελετών Χρυσίδης προσφέρει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία από φέρετρα για οικόσιτα ζώα. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός κατοικίδιου είναι αντίστοιχης βαρύτητας με τις ανθρώπινες. Καταλαβαίνουμε τον πόνο της απώλειας και θέλουμε έτσι να σταθούμε δίπλα σας, αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία.
 
Ελάτε στο γραφείο μας για να συζητήσουμε επί των δικών σας αναγκών. Γνωρίζουμε ότι θέλετε να αποχαιρετήσετε το μικρό σας φίλο με όλες τις τιμές και τη βαρύτητα που του αρμόζει. Είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε οποιαδήποτε στιγμή. Διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.